Posted in FAMILY, PERSONAL

Alhamdulillah :)

My morning view daily. Budak 2 orang ni memang morning person. Tidur awal (Irdina lah), dan bangun awal juga. Awal-awal dulu stress jugak bila dua-dua bangun awal, maklumlah time pagi tu kan kritikal; nak mandi, solat, pam susu, prepare bag, macam2 lah. Tapi sekarang, Alhamdulillah, bolehlah tinggal diorang berdua sambil bersiap-siap. Adam kadang-kadang meragam, jadi my trick; pesan dia suruh jaga and temankan adik. Biasanya lepas tu dia ok ๐Ÿ™‚

My first month as Shaklee Distributor. Actually bukan first month, dah banyak bulan dah jadi ahli. Sejak sebelum bersalinkan Irdina lagi. Tapi baru sebulan mula serius promo dan berjualan. Dapat team jutawan yang hebat-hebat dan suka mengingatkan, tak semata-mata berjual-beli barang je, Alhamdulillah tu yang rasa lagi seronok.

Rezeki bulan ni, tak lah banyak, tapi lebih daripada target. Sendiri pun tak sangka. Niat jadi ahli dulu sebab nak beli barang sendiri je, tapi team Jutawan dan S2U ni macam magnet memanggil-manggil pulak. Hehehe ๐Ÿ™‚

Sharing is caring. Saya berani jual sebab saya rasa dia berkesan. Saya juga rasa prevention is better than cure. Jadi apa salahnya makan supplement masa sihat, sebelum kena makan ubat masa sakit. Tapi janganlah pulak bila dah sakit, x nak makan ubat dan bergantung pada supplement. Salah konsep dah tu!

Tapi awal lagi ni. Kena bagi lepas 12bulan pertama. Kalau selamat, InsyaAllah :).
Kalau rasa berminat nak beli supplement, boleh contact saya. Nak jadi ahli untuk beli dan makan sendiri, boleh contact saya juga. Nak buat part-time/ full time business pun boleh contact saya. Moga-moga bermanfaat untuk semua. InsyaAllah ๐Ÿ™‚

————————–
Ieja Ibrahim
SID: 887121
Fb: Siti Khadhijah Ibrahim
SMS/whatsapp: 016-6658245
twitter: @iejask

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s