Posted in PRODUCTS

Iklil Irdina Mohd Fauzi

20121210-225720.jpg

Pejam celik dah nak masuk 7 bulan si kecik ni. Dah macam-macam pandai. Bila ketawa, memang happy sangat, tapi kalau muka masam tu, memang ketat habis lah muka tu. Garang betul! hahah

Rasa macam baru je kena wheeled in masuk OT, nak operate. Lepas tu, dah masuk hari ke-10 baru ada official nama. Sampai nenek panggil dia Hawa sebab mama papa belum bagitau nama. Sebabnya, nama Iklil tu lain dari yang lain, so it takes a while to convince mr hubby. hahahah. I won, of course. Mestilah kan? hihihihi

So, her achievements so far:
– sitting up all by herself
– comando crawl dengan lajunya. Tadi nyaris tergolek kat dapur. Jatuh katil 1.5 kali. Yang setengah tu sebab sempat di selamatkan.
– suka sangat main tom tom bak cam tu
– suka tengok orang lompat dan joget
– pandai main ngan abang.

Alhamdulillah, Happy 7 months young, sayang (12/12/12) – yes, it’s an early entry, but knowing me, I’ll forget if I don’t do it now :p

Semoga jadi anak solehah, penyejuk hati mama ngan papa, ok! aminnnnn..
We love you to bits!

muakkssss

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s