Posted in PERSONAL

A Walk Down Memory Lane

Hehe kursus kat Spital. Dah lama x dtg spital. Sejak keluar spital memang takde mananya lah nak singgah, kecuali kalau ada orang sakit.

Lunch break yang panjang, pergi berehat kat surau ICU. Teringat zaman-zaman onkol mengepam dgn swing kat surau tu tiap2 kali waktu solat. Sekarang surau dah ada sofa cantik. Memang terbaik. hehehhe.

Orang kata I kurus, kurus ke? Bukan memang macam ni dari dulu. (Tapi kuruslah kott utk orang anak dua hahahahha). Takde rahsia der. Melantak masih macam mengandung dulu. Tapi ambil Shaklee, mungkin salah satu faktor. Mungkin juga sebab tak cukup tdo sebab anakanda memang tdo lepas pukul 12mlm setiap hari. Dan mungkin sebab tak exercise maka misi nak tambah berat sikit lagi tak menjadi. Oh well, janji sihat in sha Allah.

Rindu jugak bunyi tet tot tet tot mesin pernafasan. Tapi, nak kerja balik kat spital…. tak kottt. Malas nak onkol dah. Tak kuasa I. Baik dok rumah peluk cium Adam Dina tiap-tiap hari. Nak sambung belajar…mungkin belum lagi buat masa ni. I jadi Master Shaklee dulu lah. Pastu baru pikir. hehehehe

Sekarang tgh tunggu my baby sister mengambil pulang. Tu lah, tadi malas sangat nak bwk kereta, padan muka! :p

Ieja Ibrahim
Tempat jatuh lagikan dikenang…..

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s