Posted in PRODUCTS

DALAM HATI ADA CINTA

Hari ni kita cerita tentang cinta.
Macam mana saya jatuh cinta dengan Shaklee.
Dari saja-saja jadi ahli sebab nak harga murah,
terjebak jadi peniaga Shaklee
Dari boleh lah try jual sikit-sikit, sambil tolong orang
Jadi marilah kita buat bersungguh-sungguh dan ajak orang join sekali
Dari saja-saja nak buat part time
Jadi mari kita berusaha supaya boleh pencen muda dan kaya dengan Shaklee
Dari saja-saja buat suka-suka sorang-sorang
Terheret hubby sama-sama : berdua lebih baik kan?
Dari impian sendiri malu nak bagitau cik suami
Jadi mari abang kita mimpi sama-sama sampai bintang.
In sha Allah

Saya dulu bersifat neutral
rasa macam tak begitu penting pun supplement ni
tapi kerana anak dan susu ibu
maka dipertemukan dengan Shaklee
Makan-makan seronok, berkesan
baca-baca info
menarik tertarik kau memang the bom!

Ditemukan dengan Nanny Cery yang sangat inspiring. SANGAT, ok!
Saya rasa dia boleh jadi motivator
Setiap hari ada saja kata-kata semangat untuk kami di group Jutawan

20131212-205439.jpg

Juga ummie NiNja Pah yang macho bergaya.
Ayat sentiasa makan dalam, dan lalu stret tembus jantung
Kalau tak sedar jugak, sila tembak diri sendiri hahaha
Dia mengajar supaya belajar.
diberi kail bukannya ikan
walaupun lebih muda, (junior saya di STF dulu)
tapi boleh bagi tabik spring kat dia.

Dan adik beradik Shaklee2U yang saling membantu. Suka kongsi ilmu. Dari yang kecik sampai yang besar. Syukur ditemukan dengan mereka ni
Sebahagiannya hanya jumpa di alam maya,
tapi bila jumpa, macam dah kenal bertahun gayanya

Anak cucu Ad-Dina Team yang sudi menjadi tulang belakang saya
yang sudi dengar bebelan saya yang tak seberapa. In sha Allah kita sama-sama grab peluang 3 C yang Shaklee bagi. Dapat CASH, dapat CAR, dan grab peluang pergi CONVENTION.

20131212-205910.jpg

Yang paling penting, saya rasa (suami pun setuju), Shaklee jadi penyebab untuk saya jadi hambaNya yang lebih baik.
Buat saya berusaha baiki amalan wajib, sambil-sambil tambahkan yang sunat
buat saya lebih rajin bersedekah
Ya, mungkin niat asalnya untuk murahkan rezeki,
mungkin ada yang kata tak ikhlas, kurang pahala

TAPI, bukankah hati kita perlu dididik? Macam Solat. WAJIB dibuat
Mula-mula secara paksa, lama-lama rasa suka dan seronok
mula-mula mungkin kurang ikhlas,
tetapi berkatnya, lama-lama makin bertambah keikhlasannya
in sha Allah

Sesungguhnya doa saya setiap hari
kalau dengan Shaklee saya lebih dekat denganNya maka mudahkanlah jalan saya, berkatilah rezeki saya
in sha Allah.

Jom gapai bintang, sambil kejar pahala.
Sama-sama dapat aura positif dari mereka yang dah berjaya, in sha Allah 🙂

Ieja Ibrahim
016-6658245
Supervisor
Shaklee Independent Distributor

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s