Posted in Alfalfa, B Complex, CONFINEMENT, SHARING, Vita C, Vitalea, Zinc

CERITA KUKU

Assalamualaikum..

Hehe awat lah pagi-pagi nak cerita pasal kuku pulak kan??

Sebenarnya, masa kecil, umur 8 tahun macam tu, saya pernah ‘tertendang’ buah durian. Sakit ok!! berdarah dua jari, jari anak and jari kelingking kaki. Somehow kuku kat jari anak kaki saya tu macam tak pulih2. Jadi hitam macam tu. Dan kering kulit2 tepi dia.Tapi memang saya takdelah buat apa-apa kat kuku tu. Tak berusaha pun nak buat apa-apa.

Cumanya, lepas berpantang kan Dina, dengan ambil supplement Shaklee yang ni:

20140211-105721.jpg

Masuk 2 bulan tu tetiba terperasan kuku jari kaki yang selalu hitam tak cantik tu da tukar kaler pink! macam kuku normal dah!! Suka!!

Tu yang best tu. Walaupun niat asal amik Shaklee utk tenaga dan tambah susu, dapat khasiat lain jugak. Ye lah dalam set tu kan ada Vitamin C dan Vitamin B yang penting untuk kesihatan kuku, kulit dan rambut, alhamdulillah. Macam-macam manfaat boleh dapat.

Siapa yang nak cuba berpantang dan menyusu dengan Shaklee, boleh cuba set ni:

Vitalea (120biji) – Rm 88
B Complex (120biji) – rm 53
Vita C (180biji) – RM 91
Alfalfa (330biji) – RM 53

Full set: RM 285
Tapi of course kalau beli dengan saya ada free consultation dan diskaun lagi. Lagi-lagi bulan Februari ni promo Vitalea; Harga set ni pun menjunam-junam jatuhnya.

Kalau minat, jemput sms/wa: 016-6658245 (ieja)
atau emel; ijask@hotmail.com

Nak join member dan buat biz pun boleh.

Nanti saya kongsikan side effect suami ambil supplement untuk GOUT pulak.

Taa

Ieja Ibrahim

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s