Posted in B Complex, BREASTFEEDING, CONFINEMENT, DIABETES, ESP, Vita C, Vitalea

SET KESIHATAN UMUM (FAMILY WELLNESS SET)

Kalau anda rasa masih ragu-ragu tak tahu nak pilih supplement mana nak ambil untuk diri sendiri atau suami/isteri atau untuk mak ayah.

Apa kata anda cuba FAMILY WELLNESS SET ini:

20140220-141103.jpg

Ada VITALEA yang mengandungi 28 vitamin dan mineral termasuk zat besi untuk kecergasan anda. VITALEA yang merupakan MULTIVITAMIN PERTAMA dicipta pada tahun 1915. Sejak itu formulanya dibaiki dan telah pun menjalani 349 ujian klinikal untuk memastikan keberkesanannya. Kalau dalam carta kat US, mendapat tempat kedua dari segi keberkesanannya.
Boleh rujuk entry ni

Harga? Cuma RM 88 (lebih kurang 70sen sebiji). Nasi lemak lagi mahal, tau! heheh.

Selain tu, ada B COMPLEX yang mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B yang anda perlukan. Sangat-sangat sesuai untuk anda yang MERANCANG UNTUK HAMIL – sebab ada Folic acid yang penting untuk pembentukan tulang belakang dan saraf bayi, untuk elakkan spina bifida. Haa boleh baca kat sini jugak tentang folic acid.

B Complex ni pun bagus juga untuk hilangkan kebas-kebas kaki tangan, dan bagus untuk sistem saraf, terutama untuk pesakit KENCING MANIS/ DIABETES.

Harga: RM 53 (120biji)

VITAMIN C pulak penting untuk sistem imun. Juga membantu sintesis kolagen. Sesuai sangat untuk mereka yang inginkan kulit lembap tanpa cela. Allergic pun berkurangan.
Untuk kesan lebih baik, gunakan Sustained-Release Vita C Plus.

Harga: RM 91 (180biji)

Protein juga penting untuk membaikpulih sel serta untuk fungsi dan keseimbangan hormon. Sebab tu ada ENERGISING SOY PROTEIN (ESP) dari sumber soya bukan GMO dan mempunyai indeks glisaemik rendah untuk mengawal paras gula dalam darah.

Harga: RM 150(850g)

Dapatkan set ini pada harga jimat sempena promosi bulan FEBRUARI.

Sms/wa 016-6658245 (ieja)
untuk tempahan.

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s