Posted in SHAKLEE

Membuang sawang.. :p

Assalamualaikum..

Haish.. lebih sebulan tak update blog, gara-gara kemabukan melampau.. dan juga kerana Dina dah delete wordpress apps di iPhone saya dengan jayanya..hohohoh.. Sabar je lah anak bertuah sorang tu..

Anyways.. Jun bulan baru yang lebih mengujakan kerana ada SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE pada 7-8 June 2014!! Tahun lepas saya pergi sebagai pemerhati.. tahun ni, alhamdulillah dapat amik award walaupun hanya satu.. And I will get MORE next year, with my beloved Ad-Dina Team members in sha Allah.Tahun-tahun sebelum ni Shaklee buat event satu hari je, TAPI tahun ni terrrpaksa buat 2 hari, sebab ramainyaaa yang ambil award, ramai juga adalah di kalangan muslimah. Sungguh membanggakan!

Tu lah bestnya Shaklee. Selalu company bagi anugerah pekerja cemerlang ada limit,kan? Tak campur lagi yang jadi tukang kipas, jadi dia yang dapat anugerah cemerlang walaupun hakikatnya kerja dia orang lain yang buat. Tapi, dalam Shaklee, U BUAT U DAPAT. Ramai yang layak dapat award, maka semua pun dapat..

Sampai cik abang ROGER BARNETT, Shaklee Chairman and CEO juga berkenan melawat Malaysia nak jumpa dengan all Shaklee Leaders kat Malaysia nih. Selalu dia hantar assistant dia je..hehehhe..

Image

Hensem kan abang yang beli company Shaklee sebab anak dia asthma, dan asthma attack anak dia hilang bila guna “Shaklee Get Clean Products”. Sungguh beliau percaya dengan keberkesanan Shaklee. Saya pun!!

Anda, bila lagi?

 

JOm. sape nak join dan jadi sebahagian daripada keluarga Shaklee..(pastu boleh target naik stage amik award sama-sama tahun depan)

sms/wa 016-6658245 (ieja)

Fb: http://www.facebook.com/AdDinaShop

twitter: iejask

email: ijask@hotmail.com

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s