Posted in ANTI-PENUAAN, Collagen Powder, SKIN CARE

TESTIMONI – SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Alhamdulillah, dah sekian alam tak blogwalk, hari ni dapat melompat-lompat seketika tengok blog orang, sebab Dina dah tdo awal. Adam dengan papanya pulak bahagia baring beralaskan kaki ibunya yang kurus cekeding nih. Now dua-dua pun dah tdo heheheh..

Tercari-cari idea nak update blog juga sambil blogwalking, terjumpa testimonial ni kat blog Fai Cerita cinta. Ini antara testimoni terawal yang saya jumpa masa mula-mula consume Shaklee dulu. Teruja tengok kesan jeragat yang hilang dengan cepat, buat saya pun teruja nak beli kolagen Shaklee.

20140613-233959.jpg

20140613-234021.jpg

Masa mula-mula consume Shaklee, memang niatnya cuma sebab nak breastfeed si manja Dina, tapi bila makin lama ku kaji selidik, subhanallah bagusnya produk-produk Shaklee ni! Bukan setakat testimoni yang mengujakan macam ni, yang buat saya percaya, tapi disokong juga oleh kajian klinikal yang dijalankan untuk memastikan keberkesanan dan ketulenan produk. Patutlah memang laris di pasaran. Apa
pun, cubaan saya menggunakan kolagen Shaklee ni, memang membantu mengurangkan kesan “stretch marks”. Dengan penggunaan berterusan, memang buat kulit rasa moist ajerr..

Tapi sekarang I is pregnant again, jadi ku tunggu lepas bersalin sok, bleh sambung makan kolagen.. ahahha

Sekarang, kita tepek kat muka je lah kolagen tu, buat masker. Nak gi facial pun mahal sekarang. Masker kolagen mahu dekat rm50 atau lebih. Masker guna kolagen Shaklee, tak sampai RM30 sepeket, boleh buat masker sampai 3 kali!!! Hasil dia, memang marvellous lah. Kulit tegang licin je berhari-hari. Selalu saya keluarkan 1/3 buat mask, yang lebihnya saya bancuh buat minum. Tapi sekarang tak boleh lah amik dulu. Tunggu beranak.. eheheh

20140613-235311.jpg

Nak cuba?
boleh contact saya. Keahlian percuma dengan pembelian 3kotak atau lebih kolagen powder Shaklee. Dapat beli harga ahli, layak dapat bonus lagi bulan depan. Jimat-jimat.

Jom, Shaklee!

Ieja Ibrahim
SID : 887121
sms/wa: 016-6658245
ijask@hotmail.com
Fb page: Ad-Dina Shop

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

One thought on “TESTIMONI – SHAKLEE COLLAGEN POWDER

  1. Hey, nice post! I’m Cameron and I’m very interested in fashion, style and cosmetics for men and women. I think you would enjoy my posts; I would really appreciate a follow back! Thanks!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s