Posted in PRODUCTS

NUTRIFERON SHAKLEE – Penggalak interferon semulajadi.

20140707-182125.jpg

Kegemaran anakanda berdua – eyon aka NUTRIFERON Shaklee. Bila demam sikit mintak nutriferon. Tak demam pun mintak jugak. Tapi dah ajar, satu hari satu je.. Dan biasanya cuma offer 2-3 hari sekali, simpan tempat tersorok. Kalau tak, bergaduh jadinya bila tak dapat. hehehe

Agen untuk meningkatkan imuniti. Dia macam suis untuk bangunkan sistem imun kita melawan penyakit.

20140707-182403.jpg

Hari ni, nak cerita sikit tentang salah satu kandungannya:

JAPANESE HONEYSUCKLE

– ni antara herba traditional Cina yang sering digunakan untuk merawat demam, cirit birit, batuk selsema, keradangan dan jangkitan paru-paru.

– ia juga bersifat ‘expectorant’ – mencairkan kahak. Haa masa H1N1 dulu, habis stok Japanese Honeysuckle ni kat Chinese Medicine Hall China tu!

– sesuai juga untuk gatal-gatal dan ruam.

– jadi kerana itu nutriferon sangat-sangat sesuai untuk penghidap allergy dan asthma.

Antara customer saya yang ambil nutriferon, merupakan penghidap rhinitis (resdung), adik beradik asthma/allergy lah tu. Alhamdulillah simptom allergy dah berkurang sangat-sangat selepas 2 bulan ambil nutriferon. Jadi sekarang dia cuma maintain ambil Vitamin C SR setiap hari, dan standby nutriferon bila selsema teruk. 🙂

Bila nak ambil?

1 sachet sehari untuk memastikan immune system sentiasa bersiap sedia.
Boleh ambil setiap 6 jam, jika sedang dijangkiti penyakit.

Alhamdulillah, serasi dengan saya dan anak-anak saya, kuranglah bergantung pada ubat-ubatan :).

Nak order? Boleh klik sini —> http://bit.ly/immunebooster

Atau;
sms/wa: 016-6658245
Ieja Ibrahim
Shaklee ID: 887121
ijask@hotmail.com

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s