Posted in OsteMatrix, TESTIMONI

Ostematrix yang best…

image

Gembira adalah…
Bila dapat wa/sms macam ni dari customer.. hihihi

Ni customer merangkap anak Shaklee saya. Ambil ostematrix sebagai salah satu supplement ibu berpantang. Masa bersalin anak pertama dulu, dia ada masalah sembelit. Kenal Shaklee pun dah lewat.

Ni anak kedua, awal-awal lagi dia dah order set pantang. Alhamdulillah, sesuai dan berkesan.

Sebenarnya, saya personally pun memang tak boleh miss ambil ostematrix ni. Kalau dulu masa menyusukan alfalfa yang banyak bantu melawaskan, bila pregnant ni, memang ostematrix yang banyak bantu. Selain kurangkan cramp, sebab saya memang jenis tak minum susu tepung/ susu warna putih atau soya, yang bestnya sebab ni lah. LAWAS!!!

Siapa yang pernah rasa macam mana sembelit time pregnant, atau sembelit time pantang, cubalah ostematrix ni. In sha Allah. Tapi diet kena jaga jugak lah. Air, buah, sayur kena lah
 ambil. Kalau makan ostematrix, tapi minum air 3 gelas je sehari, memang tak dapatlah nak tolong… hehehe 😉

Psst: RM49 tu harga ahli ye. Bukan ahli RM 61 (120biji) 🙂

#shakleeeffect

Ieja Ibrahim
016-6658245
ijask@hotmail.com

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s