Posted in Ad-Dina Team, s2u Families, SHAKLEE, Shaklee Effects

S2U Appreciation Tours 2014 (Zon Tengah).

Assalamualaikum..

Hari ni nak cerita pasal s2u Tours yang ditaja oleh ummie abah shaklee kami Master Iffah Anuar dan Master Firdhaus. Alhamdulillah, tours yang bertujuan merapatkan ukhuwah dan meningkatkan skill dan motivasi untuk berniaga berjalan lancar.

Venue: Eagle Ranch, PD
image

Kami sampai waktu dinner, tak sempat nak join sukaneka, sebab bawak Adam pergi competition..Poolside dinner. Meriah tengok yang berjaya dapat hadiab sukaneka. Heheh. Dinner tepi pool, sampai ada anak yang tak sabar, terjun masuk kolam malam hari. πŸ™‚ Betul- betul keluar dari comfort zone.
image

Malam berehat di bilik masing-masing, siap sedia untuk sesi Inspirasi Tusukan Qalbu. esoknya. Sesi sharing tips dan rahsia Jutawan bersama Masters dalam s2ufamilies kami.

image

image

Registration + aktiviti kanak-kanak. Sebelum semua berlari masuk pool lepas hujan teduh.
image
Terima kasih en hubby jaga anak sampai tertdo lepas mandi kolam.
image

Sementara kami belajar dan apply tips kaya raya..

image

image

Sebelah petang ada sharing Men’s Talk dari Masters Lelaki. Yang banyak menyokong isteri kat depan.. πŸ™‚

image

Sesi air mata pulak lepas tu…
image

Terima kasih yang tak terhingga pada ummie abah dan rakan-rakan Masters yang lain yang tak lokek memberikan ilmu pada kami.. Family day yang enjoy dan penuh dengan ilmu. Nak buang roadblock dalam diri, kena berusaha naik rank lepas ni, aminn..

Dah dapat makan minum bilik free.. dapat hadiah lagi..
image

Alhamdulillah, terima kasih atas ukhuwah dan kasih sayang, terima kasih atas semangat dan kepercayaan. Semoga mampu buat macam ni untuk anak cucu AdDina Team pulak. Aminn.

I LOVE MY SHAKLEE FAMILY!!

Jom, siapa nak join? Bukan dapat sihat je, dapat kaya, dapat kawan, anak-anak pun dapat kawan baru. πŸ™‚

Ieja Ibrahim
016-6658245

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

One thought on “S2U Appreciation Tours 2014 (Zon Tengah).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s