SAYA NAK SIHAT GIVEAWAY!!!

Assalamualaikum…

UPDATED!!! GIVEAWAY EXTENDED YEAYYY!!!

PENGUMUMAN PENGUMUMAN!!!!

Alhamdulillah, seperti yang di janjikan, MULAI 22 SEPT 2014 – 3 OKTOBER 2014 10 OKTOBER 2014.

image

Weeee… siapa tak suka dapat hadiah, kan??? Kami? Laaagilah suka nak kejar pahala memberi hadiah, in sha Allah :))

ADA 5 HADIAH 6 HADIAH MENARIK UNTUK DIREBUT..

Ha…. maka RUGILAH siapa yang tak grab peluang ini.. jom join. Senang je pun syarat dia…

So….
Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger yang beralamat di Malaysia.

2. Buat satu entry bertajuk: GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT. Copy banner dan letakkan di blog anda. Serta back link ke blog ini.

3. Follow Fb page dan blog semua penaja (akan disemak).

4. Tag 2 orang rakan blogger anda.

5. Komen di bawah post ini beserta link entry blog anda.

6. Lengkapkan Slogan  “Saya nak sihat kerana____________ (tidak lebih 100 perkataan di entry anda)

6. Pemenang akan dipilih melalui random.org

7. Pemenang perlu memberi maklumbalas dalam tempoh 7 hari dari tarikh pengumuman dibuat.   

JEMPUT FOLLOW BLOG PENAJA:

Khadhijah Ibrahim
Wardah Rashid
Hidayah Mohamad
Armawati Arifin
Ibu Nur
Jusliana Jaafar
Nadirah Mohamad
Hasanah Ahmad
Shah Reza

LIKE FB PAGE PENAJA:

Ad-Dina Shop
Bestnya Sihat
Health Beauty Care Center
Precious Insyirah
Health Thoughts
Ibu Nur Healthy Beauty
Hasanah Ahmad
Shah Reza
Sihat & Anggun

Jadi, apa tunggu lagi???

MOH KITA JOIN BERAMAI-RAMAI!!!

Advertisements

42 thoughts on “SAYA NAK SIHAT GIVEAWAY!!!

  1. Saya nak sihat kerana kesihatan perlu dijaga umpama kita menjaga kenderaan ok…tubuh tak sihat aktiviti tenggendala…Kesihatan perlu di jaga sebab ini adalah penting sangat-sangat. Kalau kita tak jaga kesihatan ibarat sesal dulu pendapatan sesal kemudian tidak berguna. Kesihatan menjaminkan kita kebahagiaan kita semasa hidup,walaupun di limpahan dengan duit yang banyak,penyakit yang ada pada badan kita dah berada dalam badan kita tidak ada gunanya kalau tak dapat di hilangkan sampai bila-bila. Kita akan merasa susah hati,makan tak selera walaupun hidangan itu nampak menyelerakan,keluarga kita mulai berserah tak boleh buat apa,jadi kita kena cegah penyankit dari awal lagi sebelum dia hinggap dekat tubuh kita. Bersama kita menjaga kesihatan untuk kesejahteraan diri kita sendiri.

    http://vitaminsihatsokmo.blogspot.com/2014/09/saya-nak-sihat-giveaway.html

    Liked by 1 person

  2. Just want to say your article is as astounding.
    The clarity in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject.

    Fine with your permission allow me to grab your RSS
    feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep
    up the enjoyable work.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s