Posted in Alfalfa, CoQHealth Plus, DIET, Inch Loss, Omega Guard, Phytocol ST, SHAKLEE, Shaklee Effects, TESTIMONI

SHAKLEE EFFECTS – KURUS DENGAN SHAKLEE

image

Bangun pagi ada orang tunjuk magic pagi-pagi. Seluar dah tak boleh hold kat pinggang lagi!! Hahaha.

Itu seluar sendiri, bukan seluar pinjam ye rakan-rakan! Pipi pun dah turun banyak.. Tapi dah bentuk mukanya memang bulat.. tak dapek lah nak tolong.

Apa pun, alhamdulillah syukur. Niat consume Shaklee untuk sihat je.. sebab en hubby ada gout dan darah tinggi.

Ambil alfalfa dan omegaguard untuk kurangkan attack dan kurangkan simptom gout.

CoQHealth Plus untuk kesihatan jantung

Phytocol ST untuk turunkan paras kolesterol.

Makan, biasanya dia ambil heavy breakfast, light lunch, dan dinner (dinner sebab kena paksa, bini dah masak kena lah makan, kann?) Hahahha.

Buat air + hirisan lemon dan madu bila sempat dan ikut suka.

Exercise 1-2 x seminggu kalau sempat. Solat jemaah 5 waktu (kebanyakan hari).

Ini bukan hasil 1-2 minggu, tapi berbulan-bulan.
Hasil lain:
– kulit bersih sikit
– badan kurus
– rasa lebih sihat dan senang nak bangun pagi.
Biar lambat, asalkan selamat, kann :))

image

Ieja Ibrahim.
016-6658245

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s