Posted in B Complex, ESP, OsteMatrix, Set Kesihatan Asas, SET SUPPLEMENT, Vita C, Vitalea

KERJA UNTUK HIDUP ATAU MATI KERANA KERJA??

Kerja..kerja.. kerja.

Kalau nak ikutkan kerja memang tak pernah habis. Ada je kerjanya..Lepas satu, satu.

Anda kerja untuk apa sebenarnya??
Ada yang kerja siang malam, tak ingat makan minum (terutama bagi yang sedang kejar dateline). Lepas tu, bila stress hisap rokok, dan minum kopi konon-konon untuk bagi tenaga.

Sungguh, habit yang tidak bagus. Kerja, kerja juga. Kesihatan perlu dijaga. Jangan sampai jadi macam ni:

image

Sadiss.. sebab kalau kita sakit, ingat company nak bayar duit perubatan semua tu??? Paling banyak pun dapat duit insurans, pampasan sikit. Lepas tu, pandai-pandai lah anda dan keluarga cari sumber pendapatan lain nak tampung kehidupan..

Jadi…kepada anda-anda yang rasa dah tak cukup kaki tangan nak kerja, nafas dah cungap sampai ke hidung nak balance kehidupan di rumah dan di pejabat, boleh cuba SET KESIHATAN ASAS SHAKLEE ni…

1. VITALEA – Multivitamin paling tua di dunia dengan formulasi 28 vitamin dan mineral penting. Mencukupkan lompong nutrisi harian anda yang terabai akibat waktu makan/ makanan yang tak menentu dan kurang sihat.

RM 88 (120biji)

2. VITA C SR 500mg – Formulasi sustained release yang memastikan penyerapan optimum vitamin C ke dalam tubuh. Antioksidan penting untuk meningkatkan sistem imun tubuh. Kepenatan, rokok dan stress boleh menyebabkan kekurangan sistem imun. Jadi amat penting untuk anda pastikan anda mengambil Vitamin C yang cukup setiap hari.

RM 92 (180biji)

3. B COMPLEX – Mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B yang diperlukan tubuh. Membantu menambah tenaga dan mengurangkan stress.

RM 53 (120biji)

4. ENERGISING SOY PROTEIN – Protein soya bukan GMO untuk memenuhi keperluan protein harian anda. Protein yang penting sebagai batu asas untuk baikpulih sel dan fungsi enzim. Membantu menambahkan tenaga.

RM 150 (850g)

5. OSTEMATRIX – Sumber kalsium, magnesium, zinc dan mineral lain yang penting untuk kesihatan tulang. Membantu tidur lebih lena pada waktu malam, dan mengurangkan sakit-sakit sendi.

RM 61 (120biji)

Jadi apa tunggu lagi??

Jangan biarkan pekerjaan anda MENJADI PEMBUNUH DALAM DIAM.

Ieja – 016-6658245

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

One thought on “KERJA UNTUK HIDUP ATAU MATI KERANA KERJA??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s