Posted in ESP, Kecantikan Kulit, Shaklee Effects, Vita C

TESTIMONI: ESP

Assalamualaikum

Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni nak share testimoni anak shaklee merangkap future BUSINESS LEADER Shaklee saya dengan ESP.

Kisahnya, beliau mencari solusi untuk masalah SEMBELIT yang beliau hadapi. Selalu bergantung pada ubat untuk melawaskan. Tambahan pula dengan kerja sebagai nurse ikut waktu shift dan waktu makan yang tak menentu, GASTRIK pun menjadi masalah utama beliau.

Beliau bertanyakan saya tentang produk yang sesuai, jadi saya cadangkan ESP untuk beliau.

Kemudian beliau menambah supplement VITAMIN C SR untuk masalah alahan beliau.

Alhamdulillah. Berkat KONSISTEN mengamalkan supplement Shaklee selama setahun, ini lah hasilnya:

image

Gambar ‘After’ cuma dengan bedak biasa dan sedikit lipstick.

Nampakkan perbezaannya.

– kulit LEBIH CERAH
– eyebag HILANG
– Kulit LEBIH GLOWING dengan TONE SEKATA.
– yang penting, masalah SEMBELIT DAN GASTRIK yang dialami, dapat diatasi.
– kulit TAK BERMINYAK

Alhamdulillah.

Seronokkan bila ambil supplement untuk satu masalah, dapat pulak kesan yang berdouble-triple untuk masalah lain.

Sebab tu lah, kalau sekali dah ambil ESP ni, boleh jatuh cinta tergolek, terlentang dengan ESP!!

image

Haa.. meh pakat beli!

Promo bulan ni:

BELI 6 PERCUMA 1
FREE MEMBERSHIP
– FREE 1 CANISTER ESP
– CASHBACK BONUS

BELI 2 OFF 5%

Masih ragu-ragu untuk mencuba???

Hapuskan keraguan anda, dan BERTINDAK SEKARANG!!

Kerana promosi ini TAMAT PADA 28 MAC 2015.

Mulai 1 APRIL, GST akan dikenakan ke atas semua produk Shaklee. Jadi, sebelum GST, meh borong dulu produk Shaklee. Nanti menyesal!!

Nak HARGA SUPER MENAWAN?

WA : 016-6658245 (IEJA)

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s