Posted in ESP, Herbal Blend, Mealshake, Nutriferon, Penyakit Bawaan Virus, Vit E, Vita C, Vivix

PARUT CHICKEN POX HILANG DENGAN SHAKLEE

Bismillahirrahmanirrahim..

Bila kena chicken pox atau cacar air di usia dewasa terutamanya, masalah besarnya adalah parut.

Parut chicken pox biasanya besar-besar dan lambat hilang.

Jadi hari ni, saya nak share testimoni mereka yang berjaya hilangkan parut chicken pox dengan shaklee.

Sebenarnya, saya sendiri tiada pengalaman sebab dah kena chicken pox sebelum kenal Shaklee (nasib baik tak kena kat muka dan takde parut! 😁😁😁, Alhamdulillah), jadi saya kongsi orang lain punya lah ye!

image

image

image

image

Ok, kalau tengok pada gambar-gambar ni, ada yang guna krim, ada yang makan supplement juga, kan?
Sebenarnya keperluan supplement tu, ikut individu, dan bergantung pada bajet anda juga. Jadi dapatkan konsultasi daripada SID yang bertauliah, macam saya! Hehehe.

Biasalah peringkat awal ada soal jawab sikit, lepas tu baru kita akan cadangkan supplement ikut keperluan anda.

Ini full set supplement yang saya cadangkan untuk pesakit chicken pox.

image

Jadi WA 016-6658245
016-6658245
016-6658245

Untuk konsultasi.

Semoga cepat sihat!

Ieja Ibrahim

Advertisements

Author:

A Doctor by profession, a blessed mother of 3, a wife, daughter and sister. I'm also your preferred Shaklee Independent Distributor (ID 887121). Apart from treating patients using medicines, I believe in giving our body the best nutrition via food and supplements to maintain health and improve our quality of life. Feel free to whatsapp me at 016-6658245 for consultation.

3 thoughts on “PARUT CHICKEN POX HILANG DENGAN SHAKLEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s