Posted in ESP, Herbal Blend, Kecantikan Kulit, Set Kulit, TESTIMONI, Vit E, Vita C

Luka melecur pulih dalam 4 minggu.

Bismillahirrahmanirrahim

Saja nak share kisah sepupu saya yang melecur beberapa hari sebelum raya hari tu. Mulanya bila makcik telefon, kata dia terkena api bahagian muka, memang terus saya suruh beliau bawa ke hospital.

Sebabnya, bila bahagian muka, saya risau ia melibatkan salur pernafasan. Kalau membengkak dan nampak sukar bernafas, memang biasanya akan kena ditidurkan sementara, sambung ke mesin pernafasan sampai bengkak hilang dan pesakit boleh bernafas sendiri.

Alhamdulillah, walaupun kecederaan bahagian muka tu teruk, tapi tak mengganggu salur pernafasan, dan dia dibenarkan keluar hospital 2 hari lepas tu. Dapat lah raya kat rumah.

Waktu raya kedua tu, kami singgah sekejap, beraya sambil merawat. Masa tu, saya suggest makcik beri anaknya ESP, vitamin C, Vitamin E dan herbal blend untuk bantu cepatkan proses pemulihan. Sambil tu, ubat hospital, krim semua teruskan macam biasa.

Memang kesian tengok minggu pertama tu, nak cakap pun sakit katanya. Bila sapu krim hospital, sebab dia mengeringkan luka, jadi bila dah lama tu jadi sakit nak bergerak.

Sambil tu, saya advise suruh tambahkan protein dalam diet dan minum banyak air sebab kesan terbakar tu buat tubuh hilang lagi banyak air dari biasa.

Alhamdulillah, selepas hampir 4 minggu ambil supplement, luka beliau makin pulih.Cuma parut memang ambil masa sebab kesan terbakar tu dalam. Saya suggest sapukan Vitamin E pada kesan parut. Ni belum sempat tanya feedback lagi ok ke tak. 

Boleh tengok sini gambarnya sehari selepas kejadian dan selepas 3 minggu mengambil supplement.

Api, waktu kecil dia kawan, bila besar dia lawan, jadi berhati-hatilah selalu.

Posted in Breastfeeding dengan Shaklee, ESP, Inch Loss, Kecantikan Kulit, TESTIMONI

APA KATA MEREKA? : ESP

Salam Ahad yang barakah. Hari ni nak belanja testimoni.

Terima kasih Cik Puan Oyun yang sudi belanja poster-poster cantik untuk testimoni ESP hari ni.

Jangan risau gemuk bila ambil ESP…

image

Berpantang dan menyusukan dengan ESP.

image

Hamboiii sampai ketagih kau!!

image

Yang ni… biarlah gambar yang berbicara..

image

Haaaa ni paling win.. daripada anti-shaklee, sekarang jatuh chenta tergolek dog dengan ESP. Tu lah, lain kali jangan benci sangat, nanti terrrsuka 😀

image

Alhamdulillah…
Ramai yang dah dapat manfaatnya. Anda, bila lagi??

——————
Nak order?
WA Ieja: 016-6658245
————–

Promo ESP sepanjang September 2015. Cepat, sebelum kehabisan!

Ieja Ibrahim

Posted in ESP, Kecantikan Kulit, Shaklee Effects, Vita C

TESTIMONI: ESP

Assalamualaikum

Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni nak share testimoni anak shaklee merangkap future BUSINESS LEADER Shaklee saya dengan ESP.

Kisahnya, beliau mencari solusi untuk masalah SEMBELIT yang beliau hadapi. Selalu bergantung pada ubat untuk melawaskan. Tambahan pula dengan kerja sebagai nurse ikut waktu shift dan waktu makan yang tak menentu, GASTRIK pun menjadi masalah utama beliau.

Beliau bertanyakan saya tentang produk yang sesuai, jadi saya cadangkan ESP untuk beliau.

Kemudian beliau menambah supplement VITAMIN C SR untuk masalah alahan beliau.

Alhamdulillah. Berkat KONSISTEN mengamalkan supplement Shaklee selama setahun, ini lah hasilnya:

image

Gambar ‘After’ cuma dengan bedak biasa dan sedikit lipstick.

Nampakkan perbezaannya.

– kulit LEBIH CERAH
– eyebag HILANG
– Kulit LEBIH GLOWING dengan TONE SEKATA.
– yang penting, masalah SEMBELIT DAN GASTRIK yang dialami, dapat diatasi.
– kulit TAK BERMINYAK

Alhamdulillah.

Seronokkan bila ambil supplement untuk satu masalah, dapat pulak kesan yang berdouble-triple untuk masalah lain.

Sebab tu lah, kalau sekali dah ambil ESP ni, boleh jatuh cinta tergolek, terlentang dengan ESP!!

image

Haa.. meh pakat beli!

Promo bulan ni:

BELI 6 PERCUMA 1
FREE MEMBERSHIP
– FREE 1 CANISTER ESP
– CASHBACK BONUS

BELI 2 OFF 5%

Masih ragu-ragu untuk mencuba???

Hapuskan keraguan anda, dan BERTINDAK SEKARANG!!

Kerana promosi ini TAMAT PADA 28 MAC 2015.

Mulai 1 APRIL, GST akan dikenakan ke atas semua produk Shaklee. Jadi, sebelum GST, meh borong dulu produk Shaklee. Nanti menyesal!!

Nak HARGA SUPER MENAWAN?

WA : 016-6658245 (IEJA)